Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Škola smyku Praha | | Škola smyku

Škola smyku Praha

Škola smyku Brno
24.9.2011
Škola smyku Příbram
4.12.2011

Škola smyku Praha

Už dlouho se o tom mluví. Leč zatím marně. Ač je Praha naším hlavním městem s více než milionem obyvatel, polygon na školu smyku v jejím „repertoáru“ stále chybí. Praha má téměř vše, co si obyvatelé, turisté či obchodníci mohou jen přát. Praha je městem neomezených možností. Pokud by se hovořilo o tom, co Praze stále chybí, a co jí chybí dost podstatně, byla by to právě škola smyku Praha.

Už dlouho se o tom mluví. Leč zatím marně. Ač je Praha naším hlavním městem s více než milionem obyvatel, polygon na školu smyku v jejím „repertoáru“ stále chybí.

Praha má téměř vše, co si obyvatelé, turisté či obchodníci mohou jen přát. Praha je městem neomezených možností. Pokud by se hovořilo o tom, co Praze stále chybí, a co jí chybí dost podstatně, byla by to právě škola smyku Praha.
Význam školy smyku v posledních letech stále více a více sílí. Škola smyku je u nás v Mostě, v Sosnové, v Ostravě či v Jihlavě. Škola smyku v Praze však stále není. A to se najde spousty míst, kde by nová škola smyku Praha mohla vyrůst. Tak třeba Kbely, Letňany, Letná či rozlehlý stadion na Strahově.

Hlavně v dnešní době, kdy se silnice jen hemží nehodami, jsou školy smyku potřebné. Nejen, že řidiči poznají nový náhled na celou situaci, naučí se také předvídat krizové situace a pokud se do nich dostanou, budou je schopni řešit. Škola smyku může mít cenu zlata. I proto se volá po vybudování polygonu školy smyku v Praze.

Praha je moderní město. A bylo by příjemné, kdyby měla i moderní polygon. Stále se však hledá nějaký provozovatel, který by v Praze školu smyku vybudoval. Na co by se pražská škola smyku mohla těšit? Vzhledem k tomu, že by byla nová, byla by také moderní, doplněna o nejmodernějším technologie. Výcviková plocha s asfaltovým povrchem, aquaplanningová vana, speciální plocha s nezpevněným povrchem, to by v pražské škole smyku chybět rozhodně nemělo.

K tomu by určitě vyrostla nová učebna, restaurace a moderní centrum by bylo na světě. Nejen, že by se zde lidé naučili novým věcem, také by si užili spousty zážitků a adrenalinu.

admin
Lorem lipsum dolor odkaz pokračování

Comments are closed.