Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Škola smyku Brno | | Škola smyku

Škola smyku Brno

Škola smyku Ostrava
15.9.2011
Škola smyku Praha
28.9.2011

Škola smyku Brno

Když se v motoristickém světě vysloví název města Brno, každému se ihned vybaví Masarykův okruh. Právě v těchto místech každým rokem probíhá spousta napínavých závodů, v létě sem míří Rossi a spol. se svými Moto GP, čímž na místo lákají desetitisíce diváků. Proto, když se řekne škola smyku Brno, každému se v této spojitosti vybaví právě Masarykův okruh.

Když se v motoristickém světě vysloví název města Brno, každému se ihned vybaví Masarykův okruh. Právě v těchto místech každým rokem probíhá spousta napínavých závodů, v létě sem míří Rossi a spol. se svými Moto GP, čímž na místo lákají desetitisíce diváků.

Proto, když se řekne škola smyku Brno, každému se v této spojitosti vybaví právě Masarykův okruh. Možná jednou. Něco podobného se snad i plánuje. Ale Brno zatím svou školu smyku překvapivě nemá. Stejně tak, jako Praha, je i Brno místem, kde nová škola smyku stále není a pokud se obyvatelé Jihomoravského kraje chtějí ve své jízdě zdokonalit, musí hledat jinde.

Masarykův okruh přímo vybízí k tomu, aby na jeho místech vyrost i nový moderní polygon, kde by se mohla škola smyku Brno vyučovat. Nejen, že jsou zde ideální podmínky, vyskytují se zde také zkušení jezdci, kteří by škole smyku vyučovali. A pokud by se náhodou v Brně našlo jiné místo, ani tak by se určitě nikdo nezlobil.

Tak či tak, Brno by školu smyku bralo. Na těchto místech se totiž dá naučit mnoho důležitého. Především to, jak zvládat svůj vůz v obtížných podmínkách, jak čelit hrozícímu nebezpečí a jak řešit krizové situace. Tyto zkušenosti se mohou hodně hodit. A kromě toho, školy smyku nabízejí také velký adrenalinový zážitek. A v podobě dárkových kupónů mohou být vhodným tipem na dárek, a to jak mužům, tak ženám.

Výcviková plocha s asfaltovým povrchem, aquaplanningová vana, speciální plocha s nezpevněným povrchem, na to všechno, i další části, by se účastníci brněnské školy smyku mohli určitě těšit. Trénování smyku je adrenalinové, ale také důležité. A Brno je město motoristům zaslíbené. Proto věřme, že k vyučování jízdě na motocyklu přibude co nejdříve také škola smyku.

admin
Lorem lipsum dolor odkaz pokračování

Comments are closed.