Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Škola smyku Ostrava | | Škola smyku

Škola smyku Ostrava

Škola smyku Jihlava
15.9.2011
Škola smyku Brno
24.9.2011

Škola smyku Ostrava

Dopravní nehody se dějí všude. Ať už na silnicích, kde denně projede minimum aut, tak i na dálnicích i rušných městských silnicích. A dějí se i ve třetím největším českém městě, tedy v Ostravě. I proto se Ostrava, stejně jako řada dalších českých měst, rozhodla, že s bezpečností na silnicích bude bojovat. A za tímto účelem vznikla škola smyku Ostrava, která má řidiče připravit na zvládání krizových situací, poradit jim, jak se do nich snad ani nedostávat a pokud už se to stane, tak jak se v celé situaci co nejlépe zachovat.

Dopravní nehody se dějí všude. Ať už na silnicích, kde denně projede minimum aut, tak i na dálnicích i rušných městských silnicích. A dějí se i ve třetím největším českém městě, tedy v Ostravě. I proto se Ostrava, stejně jako řada dalších českých měst, rozhodla, že s bezpečností na silnicích bude bojovat.

A za tímto účelem vznikla škola smyku Ostrava, která má řidiče připravit na zvládání krizových situací, poradit jim, jak se do nich snad ani nedostávat a pokud už se to stane, tak jak se v celé situaci co nejlépe zachovat. Takovýto nácvik pak může být za plného provozu klíčový a rozhodující.

Na silnici se na nebezpečné situace připravit nedá. Škola smyku Ostrava ale účastníky kurzů připravit dokáže. Naučí je zvládat složité situace, naučí je také, jak správně provádět smyky. A to je také pořádný adrenalin. Proto řada lidí daruje školu smyku prostřednictvím dárkových poukazů jako dárek, jako velký zážitek. Tento zážitek pak ale může zachránit několik životů.

Stavba polygonu, kde se tato škola smyku odehrává, je samostatně vyčleněná a ohraničená plocha s asfaltovým povrchem, na kterém je možno díky speciálním technologiím skrápění simulovat podmínky pro jízdy všech kategorií vozidel. A to během kritických podmínek. I proto, že škola smyku LIBROS OSTRAVA využívá současné nejmodernější technologie.

Centrem polygonu je speciální smyková deska, která slouží ke simulaci náhlého smyku. Je jediná u nás, navíc poslouží i nákladním vozidlům. Kromě toho je v areálu kruhová smyková plocha, aquaplaningová vana či hlavní přímá smyková plocha.

Kurzy provádějí opravdoví profesionálové, takže škola smyku Ostrava určitě plní svůj účel. Pro bezpečnost na silnicích dělá maximum.

admin
Lorem lipsum dolor odkaz pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × one =