Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.smykem.cz/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Škola smyku Jihlava | | Škola smyku

Škola smyku Jihlava

Škola smyku Ostrava
15.9.2011

Škola smyku Jihlava

Že situace, nejen, na českých silnicích není bezpečná, o tom asi není třeba informovat. Každý den se dějí dopravní nehody, spousta z nich končí bohužel i tragicky. Že záleží na zodpovědnosti řidičů a jejich chování, to je také dobře známá věc. Často ji však řidiči pomíjí. I proto na našem území začaly vznikat školy smyku, kde se řidiči naučí zvládat kritické a obtížné situace, naučí se zde ale také spousty informací, které z nich mohou udělat slušné řidiče.

Že situace, nejen, na českých silnicích není bezpečná, o tom asi není třeba informovat. Každý den se dějí dopravní nehody, spousta z nich končí bohužel i tragicky. Že záleží na zodpovědnosti řidičů a jejich chování, to je také dobře známá věc. Často ji však řidiči pomíjí.

I proto na našem území začaly vznikat školy smyku, kde se řidiči naučí zvládat kritické a obtížné situace, naučí se zde ale také spousty informací, které z nich mohou udělat slušné řidiče. Jednou ze škol, kde se o to zkušení instruktoři snaží, je škola smyku Jihlava.

Školy smyku Jihlava – Polygon, byla otevřena na začátku roku 2011, tedy jako čtvrtá na našem území. Nejen, že účastníkům nabízí možnost zvládání krizových situací, je zde také možnost odečtu bodů, výcviku pro žáky autoškol i výcviku pro nejmenší, tedy na dětském dopravním hřišti.

Smyky totiž nejsou jen zábava, často v nich jde o hodně. A to škola smyku Jihlava dobře ví. Jihlavský polygon nabízí řidičům výcvikové plochy s asfaltovým povrchem, aquaplanningovou vanu, výcvikovou plochu s draftovým povrchem, tedy kruhové objezdy a zatáčky i kluznou plochu. K polygonu patří také hangár či parkoviště.Jihlavský polygon využívá nejmodernějších technologií, jeho předností je také poloha, díky které je dostupný pro spousty řidičů. Ti se díky škole smyku Jihlava mají naučit bezpečné jízdě, zvládání složitých situací či rozhodujících reakcí. Hlavně ale slouží řidičům k tomu, aby se do krizových situací vůbec nedostávali. A když už se jim to „povede“, tak aby byli co nejlépe připraveni.

V plném provozu jsou smyky nebezpečné. A je dobré je zvládat. Ve škole smyku mohou být ale také adrenalinové, které do života řidičů přinesou další nové zážitky a zkušenosti.

admin
Lorem lipsum dolor odkaz pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seven + 9 =